Tribal Love
Webmistress


Bonjour! Hey i'm Nurain . Nice to know you . Behave yourself at my website :) . Click owner tu untuk mengenali saya .


Navigation!

Diaries Owner Stuff Linkies

TAGBOARD



CREDITS

Header and full edited : Munira Hasnim
Edited By: Wan Nurain
Others:   



2015

Greeting Text

Hi semua, dahlama sungguh ain tak buka blog ni bila trbuka b og blog lain baru teringat diri sndiri pun ada blog alahai --' . Ain create blog ni masa ain form 1 and now ain dah form5 uhuks uhuks tahniah untuk diri sendiri uhuks hahaha, k takda apa yang jadi cuma ain dgn ehem ehem ain tu dah 3 tahun 1 bulan yayyyy ;)) . Takda apa dah kot, so anything boleh contact ain kat twitter and wechat kayyyy.

id : wnnurain
username : @asnrain_